Opšte Informacije

Upis novih članova u školu plivanja plivačkog kluba Dinamo vrši se tokom cele godine! Upis možete da izvršite u terminima treninga.

Da bi deca mogla da plivaju u našoj školi plivanja, moraju proći osnovnu obuku za neplivače ( izuzetak su deca koja znaju da se održavaju na vodi ili znaju po malo da plivaju). Mi radimo isključivo u velikom bazenu, na tehnikama disanja, tehnikama plivanja (delfin, kraul, leđno, prsno). Školu plivanja vodi grupa iskusnih i obučenih trenera. Trening u vodi traje 45 minuta odnosno jedan sat treninga ukupno obuhvata zagrevanje na suvom, trening plivanja i isplivavanje na kraju treninga u skladu sa programom koji je trener osmislio za taj čas. Neophodno je da plivači dođu 15 minuta ranije kako bi se evidentirali kod sekretara kluba i spremili se za trening.

Raspored

  • ŠKOLA PLIVANJA – DECA OD 10 GODINA I STARIJA: 3X NEDELJNO

Treninzima se prisustvuje tri puta nedeljno (prepodnevni i popodnevni treninzi radnim danima se smenjuju u skladu sa školskim smenama); jedan sat treninga obuhvata zagrevanje na suvom, trening plivanja i isplivavanje na kraju treninga u skladu sa programom koji je trener osmislio za taj čas.

 

Termini :  Ponedeljak, sreda i petak od 17:00 i 18:00

 

  • ŠKOLA PLIVANJA – DECA OD 9 GOD. I MLAĐA: 3 X NEDELJNO

Termini : 

  • Utorak i četvrtak od 17:00 i 18:00
  • Subota od 09:00

O članarini

Uplata se izvršava za period od mesec dana (kalendarski mesec) u iznosi 3000,00 RSD (tri puta nedeljno). Roditelj je dužan da uplatu izvrši do 10. u mesecu (za tekući mesec). Ukoliko dete ne prisustvuje časovima za plaćeni period ne postoji mogućnost prebacivanja za naredni period.

Popust na drugo dete koje je učlanjeno u godini kada je u klubu učlanjeno prvo dete iznosi 50% ; popust na treće (i svako naredno) dete učlanjeno u istoj godini je 100%

UPLATU IZVRŠITI DO 10. U MESECU ZA TEKUĆI MESEC UPLATNICOM

NA TEKUĆI RAČUN BROJ: 325-9500600014992-82 ( bez poziva na broj )

UPLATILAC: IME I PREZIME DETETA, ADRESA

SVRHA UPLATE : ŠKOLA PLIVANJA ZA MESEC/GODINA

PRIMALAC: PK DINAMO PANČEVO