Grand Prix Kup Zrenjanina 2023.

6 nov,2023 | Vesti

U Zrenjaninu je ovog vikenda održano tradicionalno takmičenje Grand Prix Kup Zrenjanina. Ovo takmičenje je bilo podeljeno u tri dela, a naši članovi predstavljali su naš klub u dva dela.
U subotu, 05.11. održan je III Masters Grand Prix Kup, na kojem su nastupili naši plivači, Vladimir Blagić i Nebojša Rapajić. Vladimir je osvojio zlatne medalje u disciplinama 25 i 50m prsno, dok je Nebojši pripala bronzana medalja u disciplini 25m kraul. Svi učesnici su dobili diplome za učešće.
U nedelju, 06.11. održan je II Mini Grand Prix Kup. Naš klub predstavljalo je 17 takmičara, trenera Vlatke Matić, a njih osmoro osvojilo je ukupno 19 medalja.
Najuspešniji je bio Milutin Jocić, koji je osvojio dve zlatne medalje na 50m delfin i leđno, dok je u disciplini 100m mešovito osvojio srebro.
Martin Husarik je u disciplinama 50m delfin i kraul osvojio srebrne medalje, a u disciplini 100m mešovito bronzu.
Miloš Pantić je, takođe, osvojio tri medalje i to srebro u disciplinama 50m delfin i ledjno, a bronzu na 50m kraul.
Geratović Luka je osvojio dve medalje, zlatnu na 50m prsno i srebro na 50m kraul, dok je Ilija Pušelja osvojio srebro na 50m prsno.
Jelisaveta Lazić je osvojila dve zlatne medalje na 50m prsno i kraul, a u trci na 100m mešovito bila je druga.
Mila Matić je osvojila prvo mesto u disciplini 100m mešovito, srebro na 50m delfin i bronzu na 50m ledjno.
Ivona Pavlović je osvojila bronzanu medalju u disciplini 50m prsno.
Svi učesnici ovog takmičenja su dobili učesničku medalju.
Ulaz za posetioce je bio dozvoljen uz kupljenu kartu za simboličnih 100,00 dinara koji će biti predati u humanitarne svrhe. Zrenjaninci su još jednom pokazali svoje veliko srce i opravdali naša očekivanja.